Cozi de homar Maine la grătar cu unt Miso
Această rețetă servește 4 și costă 5,68 USD pe porție. O porție conține 130 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, cozi de homar, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, Cozi de homar la grătar cu unt de boia afumat, și Cozi de homar la grătar cu unt Fresno roșu-lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Puneți untul și miso-ul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă pentru a combina.
Înveliți cozile de homar cu spray de gătit.
Așezați cozile, cu carnea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute. Întoarceți cozile; periați cu amestec de unt. Grill 3 minute sau până la făcut, periaj ocazional cu amestec de unt.
Se servește cu amestecul de unt rămas.