Cotletele de porc afumate ale lui Pat
Cotletele de porc afumate ale lui Pat durează aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare, sos bbq, piper cayenne și pudră de ceapă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cotletele de porc ale lui Pat, Ciocănituri și cotlete: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Supa de somon afumat a lui Pat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: așchii de mere, înmuiate timp de 1 oră
Se amestecă sare, piper negru, zahăr brun, cimbru, praf de ceapă și cayenne împreună într-un castron mic. Frecați Cotletele de porc cu amestecul de condimente. Înfășurați și puneți-l la frigider pentru câteva ore.
Configurați grătarul/fumătorul pentru căldură indirectă la 275 de grade F., folosind cărbune și adăugați o mână de așchii de lemn de mere înmuiate pe cărbuni.
Așezați Cotletele de porc pe grătar. Închideți grătarul și mențineți o temperatură de 275 grade F, adăugând mai mult cărbune și chipsuri, după cum este necesar.
Lăsați să fumeze 1 oră și 10 minute, până când Cotletele de porc sunt ferme la atingere.
Transferați în farfurii de servire și serviți cu sosul BBQ.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, adăugați cidrul de mere și zahărul brun și amestecați pentru a combina. Se lasă să se reducă timp de 25 de minute. Reduceți focul la minim, turnați sosul BBQ și amestecați bine. Odată ce sosul s-a încălzit, opriți focul.
Adăugați zară și amestecați pentru a încorpora.
Serviți peste Cotletele de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.