Cotletele de porc afumate ale lui Pat

Cotletele de porc afumate ale lui Pat
Cotletele de porc afumate ale lui Pat durează aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare, sos bbq, piper cayenne și pudră de ceapă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cotletele de porc ale lui Pat, Ciocănituri și cotlete: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Supa de somon afumat a lui Pat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: așchii de mere, înmuiate timp de 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
3
Se amestecă sare, piper negru, zahăr brun, cimbru, praf de ceapă și cayenne împreună într-un castron mic. Frecați Cotletele de porc cu amestecul de condimente. Înfășurați și puneți-l la frigider pentru câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
UmărUmăr
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Configurați grătarul/fumătorul pentru căldură indirectă la 275 de grade F., folosind cărbune și adăugați o mână de așchii de lemn de mere înmuiate pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați Cotletele de porc pe grătar. Închideți grătarul și mențineți o temperatură de 275 grade F, adăugând mai mult cărbune și chipsuri, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să fumeze 1 oră și 10 minute, până când Cotletele de porc sunt ferme la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
7
Transferați în farfurii de servire și serviți cu sosul BBQ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, adăugați cidrul de mere și zahărul brun și amestecați pentru a combina. Se lasă să se reducă timp de 25 de minute. Reduceți focul la minim, turnați sosul BBQ și amestecați bine. Odată ce sosul s-a încălzit, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
UmărUmăr
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați zară și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
10
Serviți peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista