Cotlete Elvețiene Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele umplute cu Elvețieni. O porție conține 567 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper dash, pesmet, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci-Cotlet De Miel Elvețian, Bacon-Cotlet De Porc Elvețian, și Cotlete de porc prăjite la tigaie cu afine și ciorbă Elvețiană roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați brânza, ciupercile și pătrunjelul.
Tăiați un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind aproape până la os. Chestii cotlete cu amestec de brânză; asigurați-vă cu scobitori.
Într-un castron puțin adânc, bateți oul. Într-un alt castron puțin adânc, combinați pesmetul și piperul. Înmuiați cotletele în ou, apoi acoperiți cu firimituri.
Într-o tigaie mare, se toacă maro în ulei pe ambele părți.
Adăugați apă. Acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald; aruncați scobitori.
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucuri de tigaie. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Spoon peste cotlet de porc.