Cotlete de vițel cu ardei
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de vițel cu ardei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cotlet de vițel, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Cotlet de vițel cu ardei roșii, Cotlete De Vițel De Salvie, și Cotlete De Vițel De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie cu mâner sigur pentru cuptor la foc mediu. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează cotletele cu sare și piper. La tigaia fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, apoi cotletele. Se rumenesc vițelul timp de 2 minute pe fiecare parte, se transferă din tigaie pe o farfurie.
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline extra-virgin în tigaie, apoi usturoiul și ardeii dulci. Gatiti usturoiul si ardeii dulci 3-5 minute pentru a se inmuia, apoi adaugati vinul in tigaie. Întoarceți cotletele în tigaie cu ardeii și transferați tigaia în cuptor. Gatiti cotletele si ardeii 12-15 minute pana cand sucurile se scurg aproape de os.
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați ardei iute și un strop de suc de piper.
Transferați cotletele într-un platou de servire. Lingurați sucurile și ardeii uniform peste cotlet și garnisiți cu pătrunjel.