Cotlete de vițel cu ardei

Cotlete de vițel cu ardei
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de vițel cu ardei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cotlet de vițel, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Cotlet de vițel cu ardei roșii, Cotlete De Vițel De Salvie, și Cotlete De Vițel De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie cu mâner sigur pentru cuptor la foc mediu. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează cotletele cu sare și piper. La tigaia fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, apoi cotletele. Se rumenesc vițelul timp de 2 minute pe fiecare parte, se transferă din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline extra-virgin în tigaie, apoi usturoiul și ardeii dulci. Gatiti usturoiul si ardeii dulci 3-5 minute pentru a se inmuia, apoi adaugati vinul in tigaie. Întoarceți cotletele în tigaie cu ardeii și transferați tigaia în cuptor. Gatiti cotletele si ardeii 12-15 minute pana cand sucurile se scurg aproape de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați ardei iute și un strop de suc de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați cotletele într-un platou de servire. Lingurați sucurile și ardeii uniform peste cotlet și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista