Cotlete de porc înăbușite cu cimbru

Cotlete de porc înăbușite cu cimbru
O porție conține 51 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate în centru, bulionul de vită cu mai puțin sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană bulion, lapte, făină, muștar, sare și piper într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Presărați o parte a fiecărui cotlet de porc cu boia și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CimbruCimbru
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați jumătate din carnea de porc în tigaie; saut 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adauga ceapa tocata; saut 4 minute sau până ușor de aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Adăugați amestecul de lapte, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați carne de porc, întorcându-se la strat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Se presară pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista