Cotlete de porc sufocate cu ardei și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc sufocate cu ardei și ceapă. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 482 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, ceapă, piper chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc sufocate în ceapă caramelizată, Cotlete de porc sufocate cu ceapă și crupe de Cheddar, și Sandvișuri Tempeh la grătar înăbușite cu ardei și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați cotletele cu cantități liberale de sare și piper negru.
Încălziți 2 linguri de EVOO într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cotletele și rumeniți pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
În timp ce cotletele se gătesc, feliați usturoiul, ceapa și ardeii.
Scoateți cotletele din tigaie și adăugați uleiul de lingură rămas. Apoi adăugați semințele de fenicul, usturoiul, ceapa și ardeii și aruncați pentru a se înmuia, 5 minute. Apoi, adăugați pasta de roșii și amestecați 1 minut. Degajează tigaia cu vinul, adaugă bulionul și amestecă. Puneți carnea de porc în tigaie și mutați ardeii și ceapa deasupra cărnii.
Se introduce la cuptor și se prăjește la o temperatură internă de 165 grade F, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.