Cotlete de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar
Cotletele de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți boabe de piper, sare, măr Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu mere Sotate și verdeață de sfeclă, Saut cotlet de porc cu cartofi dulci, mere și sos de muștar, și Cotlet de porc cu mere Sot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Există frecări și există saramuri. O saramură este un proces mai lent în care frecarea, zahărul și sarea sunt diluate pentru a pătrunde în proteină și a o descompune, astfel încât carnea să fie suculentă, aromată și fragedă după gătit. Îmi place carnea de porc și puiul sărat, dar dacă gătesc târziu și nu m-am gândit la asta cu o zi înainte, va trebui să fac o frecare frumoasă pe carne, care este doar mai concentrată și mai accelerată, și asta am aici. Cotletul de porc merge cu atât de multe acompaniamente, dar îmi place aciditatea merelor sau un sos de mere cu cotlet de porc și mușcătura de verdeață de muștar. Puteți folosi mizuna sau rucola dacă nu găsiți verdeață de muștar. De asemenea, puteți pune un schmear de muștar fierbinte amestecat cu puțină miere sau melasă pe farfurie în loc de lovitură. Îmi plac inelele de ceapă, în general. Celălalt acompaniament preferat al cotletului de porc este kimchee aruncat cu niște fructe proaspete, cum ar fi piersici sau prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Fructe Proaspete
Sos De Mere
Cotlet De Porc
Melasă
Rucola
Carne
Muștar
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Măr
Mizuna
Saramură
Miere
Ceapă
Prune
Zahăr
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Pentru a găti Cotletele de porc: măcinați toate condimentele împreună cu zahărul și frecați peste Cotletele de porc. Puneți deoparte timp de 30 de minute până la o oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Condimente
Zahăr
Condimente Uscate Freca
4
Preîncălziți grătarul la foc mare sau încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare pe plită și preîncălziți cuptorul la 375 de grade (
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie dacă gătiți în fontă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Gatiti carnea de porc pe o parte timp de 4 pana la 5 minute pe gratar sau in fonta. Răsturnați și gătiți încă 4 până la 5 minute pe grătar; dacă gătiți în fontă, răsturnați cotletul și transferați la cuptor timp de 4 până la 5 minute. Puneți deoparte să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Cuptor
7
Pentru a găti merele sotate: într-o tigaie medie la foc mediu-mare, combinați zahărul, 1 lingură de apă și o picătură de suc de lămâie. Gatiti pana cand zaharul se caramelizeaza pana se rumeneste. Opriți focul și adăugați feliile de mere și anasonul stelar. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, amestecați untul și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Anason Stelat
Măr
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se sotează, amestecând, timp de 2 minute, adăugând țuica în ultimul minut de gătit cu un vârf de sare. Se fierbe scurt pentru a arde alcoolul și a îngroșa caramelul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sare
9
Pentru a găti inelele de ceapă: aduceți uleiul de canola la 360 de grade F într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Combinați făina, amidonul de porumb, sarea și piperul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Turnați laptele de unt într-un vas sau castron puțin adânc. Scufundați inelele de ceapă în amestecul de făină pentru a draga, scuturând orice exces. Înmuiați laptele de unt pentru a acoperi, apoi înapoi în amestecul de făină. Scuturați orice exces de făină. Lucrând în loturi, prăjiți inelele până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
13
Serviți Cotletele de porc cu merele sotate, inelele de ceapă și verdele de muștar.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.