Cotlete de porc italiene la grătar

Cotlete de porc italiene la grătar
Rețeta de cotlete de porc italiene BBQ este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten și fără lactate pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 396 de calorii. Pentru 3,42 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper, piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc BBQ cu sos Carolina BBQ, Cotlete de porc BBQ și Cotlete de porc BBQ cu miere.

Instrucțiuni

1
Amestecați oțetul balsamic, ketchup-ul, zahărul brun, usturoiul, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru într-o cratiță la foc mediu-mic; gătiți sosul la fiert timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Luați de pe foc și lăsați să stea timp de 5 minute.
3
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Condimentează ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Ungeți cotletele cu sosul din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Gătiți cotletele de porc pe grătarul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute pe parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 3 minute înainte de a servi cu sosul rămas pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista