Cotlete de miel fript cu sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb

Cotlete de miel fript cu sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb
Cotlete de miel fript cu un sos de mentă-portocaliu lichior și sparanghel alb este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,21 USD pe porție. O porție conține 1179 calorii, 37g de proteine, și 104G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sare și piper kosher, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, Cotlete de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete de miel fript cu fasole albă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: în tigaie se adaugă lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Turnați alcoolul în tigaie și aprindeți cu atenție cu un chibrit sau faceți clic pe brichetă. Întoarceți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare și rotiți ușor pentru a reduce flăcările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați menta și carnea de vită și reduceți la jumătate. Finalizați sosul cu untul și condimentați cu sare și piper. Ține-te cald. Pentru miel: Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Presărați mielul cu sare, piper și rozmarin. Se fierbe mielul 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute sub folie .
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă untul, uleiul de măsline și sparanghelul și se sotează până când sparanghelul este al dente, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Pentru a servi, așezați 2 până la 3 cotlete de miel pe farfurie, stropiți cu sosul și garnisiți cu sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista