Cotlete de miel fript cu sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb

Cotlete de miel fript cu sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb
Cotlete de miel fript cu un sos de mentă-portocaliu lichior și sparanghel alb este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,21 USD pe porție. O porție conține 1179 calorii, 37g de proteine, și 104G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sare și piper kosher, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, Cotlete de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete de miel fript cu fasole albă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: în tigaie se adaugă lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Turnați alcoolul în tigaie și aprindeți cu atenție cu un chibrit sau faceți clic pe brichetă. Întoarceți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare și rotiți ușor pentru a reduce flăcările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați menta și carnea de vită și reduceți la jumătate. Finalizați sosul cu untul și condimentați cu sare și piper. Ține-te cald. Pentru miel: Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De VităCarne De Vită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați mielul cu sare, piper și rozmarin. Se fierbe mielul 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute sub folie .
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă untul, uleiul de măsline și sparanghelul și se sotează până când sparanghelul este al dente, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Pentru a servi, așezați 2 până la 3 cotlete de miel pe farfurie, stropiți cu sosul și garnisiți cu sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista