Cotlete de miel fript cu sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb

Cotlete de miel fript cu un sos de mentă-portocaliu lichior și sparanghel alb este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,21 USD pe porție. O porție conține 1179 calorii, 37g de proteine, și 104G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sare și piper kosher, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, Cotlete de miel fript cu Chimichurri de mentă, și Cotlete de miel fript cu fasole albă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: în tigaie se adaugă lichiorul de portocale.
Turnați alcoolul în tigaie și aprindeți cu atenție cu un chibrit sau faceți clic pe brichetă. Întoarceți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare și rotiți ușor pentru a reduce flăcările.
Adăugați menta și carnea de vită și reduceți la jumătate. Finalizați sosul cu untul și condimentați cu sare și piper. Ține-te cald. Pentru miel: Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Presărați mielul cu sare, piper și rozmarin. Se fierbe mielul 2 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Scoateți și lăsați să se odihnească 5 minute sub folie .
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă untul, uleiul de măsline și sparanghelul și se sotează până când sparanghelul este al dente, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, așezați 2 până la 3 cotlete de miel pe farfurie, stropiți cu sosul și garnisiți cu sparanghelul.