Cotlete de miel cu lime cheie cu morcovi glazurati
Cotlete de miel cu lime cheie cu morcovi glazurați este o rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap, cu 4 porții. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, suc de lămâie cheie, bulion de pui și sare kosher. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 51%. Încercați Pâine Glazed Key Lime, Cotlete de porc glazurate cu cidru cu morcovi și Gogoși coapte Key Lime Pie {Key Lime Blog Party} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți zahărul cu 1 lingură de apă într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu, rotind tigaia din când în când, până se formează un caramel auriu, aproximativ 10 minute.
Adăugați sucul de lămâie, aduceți la fierbere și lăsați zahărul să se topească în sos până scade la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți până scade la 2/3 de cană, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Aburiți morcovii într-un gratar acoperit pus peste apă clocotită până când se înmoaie, aproximativ 15 minute. Amestecați 3 linguri de gastrique de lime și 1/4 linguriță de sare și piper. Se amestecă morcovii cu 1 lingură de unt, gastricul condimentat și pătrunjelul.
Amestecați coriandru cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați uniform amestecul de condimente peste miel.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până se încinge. Se prăjește mielul pe două părți până se rumenește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți până când mielul este mediu, 20 până la 25 de minute.
Lăsați mielul să stea 10 minute înainte de a-l servi cu morcovii și restul de gastrică.