Cotlete de miel cu crustă de alune

Cotlete de miel cu crustă de alune
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten în cutia ta de rețete, cotletele de miel cu crustă de alune de pădure ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52 g de proteine , 39 g de grăsimi și un total de 649 de calorii . Pentru 11,9 USD per porție , această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cotlete de miel, verdețuri de primăvară, curmale și oțet de vin roșu. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 85% . Acest scor este excelent. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Cotlete de miel marinate în balsamic , Cotlete de miel la grătar și Cotlete de miel înăbușit .

Instrucțiuni

1
Prepararea crustei: Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune De Pădure Albite3/4 Cană Alune De Pădure Albite
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Întindeți alunele de pădure pe o tavă de copt și coaceți-le până se rumenesc, amestecând, timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3
Transferați semințele de susan într-un robot de bucătărie. Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați în robot împreună cu coriandrul, chimenul, zahărul și 1/2 linguriță de sare; pulsați până când amestecul arată ca pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
5
Transferați într-un bol puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6
Preparați salata: Așezați un coș de gătit la abur deasupra unei cratițe umplute cu 2,5 cm de apă; aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați morcovii, acoperiți și fierbeți la abur până se înmoaie cu furculița, 8-10 minute. Între timp, amestecați într-un bol mare pătrunjelul, usturoiul, oțetul, sucul de lămâie, ardeiul iute, 2 linguri de amestec de crustă de alune, 1 linguriță de sare și piper negru după gust. Încorporați încet 2/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
Adăugați morcovii fierți la abur și amestecați; acoperiți și dați la frigider cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
9
Adăugați brânza feta și curmalele în amestecul de morcovi, condimentați cu sare și piper negru și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
DateDate
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
10
Adăugați verdețurile mixte și sosul frisee, dar nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Cret AndiveCret Andive
11
Usucați cotletele de miel prin tamponare și condimentați-le cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari8 Salote Mari
12
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați cele 2 lingurițe de ulei de măsline rămase. Lucrând în 2 tranșe, așezați cotletele strâns în tigaie, cu marginea cu grăsime în jos (oasele se vor curba); gătiți până se rumenesc pe fund, 2-3 minute. Întoarceți cotletele și gătiți-le pe părțile plate până se rumenesc, 1-2 minute pe fiecare parte. Treceți fiecare cotlet gătit prin crusta de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Amestecă salata și împarte-o pe farfurii.
14
Se servește cu cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
15
Fotografie de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista