Cotlete de miel cu crustă de alune

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten în cutia ta de rețete, cotletele de miel cu crustă de alune de pădure ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52 g de proteine , 39 g de grăsimi și un total de 649 de calorii . Pentru 11,9 USD per porție , această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cotlete de miel, verdețuri de primăvară, curmale și oțet de vin roșu. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 85% . Acest scor este excelent. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Cotlete de miel marinate în balsamic , Cotlete de miel la grătar și Cotlete de miel înăbușit .
Instrucțiuni
Prepararea crustei: Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Întindeți alunele de pădure pe o tavă de copt și coaceți-le până se rumenesc, amestecând, timp de 10 până la 12 minute.
Transferați semințele de susan într-un robot de bucătărie. Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute, până devin aurii.
Adăugați în robot împreună cu coriandrul, chimenul, zahărul și 1/2 linguriță de sare; pulsați până când amestecul arată ca pesmetul.
Transferați într-un bol puțin adânc.
Preparați salata: Așezați un coș de gătit la abur deasupra unei cratițe umplute cu 2,5 cm de apă; aduceți apa la fierbere.
Adăugați morcovii, acoperiți și fierbeți la abur până se înmoaie cu furculița, 8-10 minute. Între timp, amestecați într-un bol mare pătrunjelul, usturoiul, oțetul, sucul de lămâie, ardeiul iute, 2 linguri de amestec de crustă de alune, 1 linguriță de sare și piper negru după gust. Încorporați încet 2/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Adăugați morcovii fierți la abur și amestecați; acoperiți și dați la frigider cel puțin o oră.
Adăugați brânza feta și curmalele în amestecul de morcovi, condimentați cu sare și piper negru și amestecați.
Adăugați verdețurile mixte și sosul frisee, dar nu amestecați.
Usucați cotletele de miel prin tamponare și condimentați-le cu sare și piper negru.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați cele 2 lingurițe de ulei de măsline rămase. Lucrând în 2 tranșe, așezați cotletele strâns în tigaie, cu marginea cu grăsime în jos (oasele se vor curba); gătiți până se rumenesc pe fund, 2-3 minute. Întoarceți cotletele și gătiți-le pe părțile plate până se rumenesc, 1-2 minute pe fiecare parte. Treceți fiecare cotlet gătit prin crusta de alune.
Amestecă salata și împarte-o pe farfurii.
Se servește cu cotletele de miel.