Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate. Această rețetă servește 6. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 140g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1109 calorii. Un amestec de făină universală, ouă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Cotlete de porc cu capere, și Salată De Friptură Cu Rucola, Parmezan Și Capere Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați 1 raft pe fiecare dintre cele 2 foi de copt cu margini. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați toată coaja și miezul alb din lămâie. Sfert de lămâie pe lungime, apoi feliați subțire transversal. Acoperiți și răciți feliile de lămâie; aruncați coaja.
Se amestecă salvie, cimbru, 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper măcinat într-un castron mic.
Tăiați 2 inci de capetele conice ale fiecărui filet; rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați filetele în cruce în 3/4-inchfelii groase. Folosind ciocan de lemn sau partea plată a tenderizer carne, Lira felii între 2 foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime.
Presărați amestecul de salvie pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Așezați făina într-un castron puțin adânc și puneți ouăle într-un alt castron puțin adânc.
Amestecați pesmetul și brânza într-un alt bol puțin adânc. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, dragați în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați în ou pentru a acoperi.
Așezați în amestecul de pesmet și acoperiți ambele părți, apăsând pentru a adera. Împărțiți între rafturile pregătite. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Adăugați suficient ulei în tigaia mare și grea pentru a măsura adâncimea de 1/4 inch.
Se încălzește la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc până se rumeneste și se gătește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o altă foaie de copt; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Împărțiți cotletele între 6 farfurii.
Presărați capere și felii de lămâie.
Se amestecă rucola cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf mare de sare grosieră. Mound amestec rucola peste carne de porc si se presara cu Oua tocate.