Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate

Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate. Această rețetă servește 6. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 140g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1109 calorii. Un amestec de făină universală, ouă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Cotlete de porc cu capere, și Salată De Friptură Cu Rucola, Parmezan Și Capere Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați 1 raft pe fiecare dintre cele 2 foi de copt cu margini. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați toată coaja și miezul alb din lămâie. Sfert de lămâie pe lungime, apoi feliați subțire transversal. Acoperiți și răciți feliile de lămâie; aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
2
Se amestecă salvie, cimbru, 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare GrosierăSare Grosieră
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați 2 inci de capetele conice ale fiecărui filet; rezervați pentru o altă utilizare.
4
Tăiați filetele în cruce în 3/4-inchfelii groase. Folosind ciocan de lemn sau partea plată a tenderizer carne, Lira felii între 2 foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Presărați amestecul de salvie pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De PorcCotlete De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Așezați făina într-un castron puțin adânc și puneți ouăle într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Amestecați pesmetul și brânza într-un alt bol puțin adânc. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, dragați în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați în ou pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Așezați în amestecul de pesmet și acoperiți ambele părți, apăsând pentru a adera. Împărțiți între rafturile pregătite. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
9
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați suficient ulei în tigaia mare și grea pentru a măsura adâncimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se încălzește la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc până se rumeneste și se gătește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Transferați pe o altă foaie de copt; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Împărțiți cotletele între 6 farfurii.
14
Presărați capere și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
LămâieLămâie
15
Se amestecă rucola cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf mare de sare grosieră. Mound amestec rucola peste carne de porc si se presara cu Oua tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare GrosierăSare Grosieră
RucolaRucola
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista