Cotlete crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele crocante de porc cu capere, lămâie, rucola și ouă tocate. Această rețetă servește 6. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 140g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1109 calorii. Un amestec de făină universală, ouă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Cina în seara asta: Scaloppine de porc cu lămâie, capere și Rucola tocată, Cotlete de porc cu capere, și Salată De Friptură Cu Rucola, Parmezan Și Capere Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați 1 raft pe fiecare dintre cele 2 foi de copt cu margini. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați toată coaja și miezul alb din lămâie. Sfert de lămâie pe lungime, apoi feliați subțire transversal. Acoperiți și răciți feliile de lămâie; aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
2
Se amestecă salvie, cimbru, 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper măcinat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Grosieră
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați 2 inci de capetele conice ale fiecărui filet; rezervați pentru o altă utilizare.
4
Tăiați filetele în cruce în 3/4-inchfelii groase. Folosind ciocan de lemn sau partea plată a tenderizer carne, Lira felii între 2 foi de folie de plastic la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
5
Presărați amestecul de salvie pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Așezați făina într-un castron puțin adânc și puneți ouăle într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Amestecați pesmetul și brânza într-un alt bol puțin adânc. Lucrând cu 1 cotlet la un moment dat, dragați în făină, scuturând excesul, apoi înmuiați în ou pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați în amestecul de pesmet și acoperiți ambele părți, apăsând pentru a adera. Împărțiți între rafturile pregătite. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
9
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Adăugați suficient ulei în tigaia mare și grea pentru a măsura adâncimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se încălzește la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc până se rumeneste și se gătește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
12
Transferați pe o altă foaie de copt; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
13
Împărțiți cotletele între 6 farfurii.
14
Presărați capere și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Lămâie
15
Se amestecă rucola cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și un vârf mare de sare grosieră. Mound amestec rucola peste carne de porc si se presara cu Oua tocate.