Cotlet de porc în sos roșu
Cotletele de porc în sos roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 269 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, supă de roșii condensată, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc cu sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți o tigaie mare ușor unsă la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun pe ambele părți.
Așezați Cotletele de porc într-o caserolă și acoperiți cu ceapă feliată. Se dizolvă cubul de bouillon în apă fierbinte și se amestecă cu supa de roșii.
Se toarnă amestecul de supă peste Cotletele de porc.
Acoperiți caserola și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.