Cotlet de porc în sos roșu

Cotlet de porc în sos roșu
Cotletele de porc în sos roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 269 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, supă de roșii condensată, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc cu sos Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare ușor unsă la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați Cotletele de porc într-o caserolă și acoperiți cu ceapă feliată. Se dizolvă cubul de bouillon în apă fierbinte și se amestecă cu supa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Se toarnă amestecul de supă peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SupăSupă
5
Acoperiți caserola și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista