Cotlet De Porc Pane
Cotletele de porc pâine durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 2. O porție conține 427 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți oregano, ou, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de mică adâncime, combinați oul și sosul de grătar. Într-un alt castron mic de mică adâncime, combinați pesmetul, brânza, oregano, piperul de lămâie și sarea. Înmuiați cotletele în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Se pune într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1 oră sau până când sucurile se limpezesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir