Fajitas De Pui Cu Sparanghel

Fajitas De Pui Cu Sparanghel
Sparanghel pui fajitas este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de salată, ardei gras, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca fel principal. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Fajitas De Pui Cu Sparanghel, Sheet Pan Fajitas-ușor pentru fajitas de pui, și Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă cu marinada de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați sos de salată. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 4 ore, rotind de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie mare antiaderentă, călește puiul în ulei timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sparanghelul, ardeii, porumbul și ceapa. Gatiti, neacoperit timp de 7 minute sau pana cand sucurile de pui devin clare si legumele sunt crocante, amestecand ocazional. Se amestecă sucul de lămâie, sarea de usturoi și piperul. Lingură 1/2 cană pe fiecare tortilla; ori în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Pui întregPui întreg
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PorumbPorumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros standard. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Chamonix Reserve Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir prezintă o culoare roșie rubinie, cu note de cireș, fructe de pădure roșii sălbatice, piper negru zdrobit, scorțișoară și violete pe nas. Deși fermă în structură și intensă în aroma, texturile sunt moi și rotunde, extinzându-se cu timpul până la opulență extraordinară și lungime pe palat. Ar trebui să ajungă la vârf în aproximativ 5-8 ani de la eliberare.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista