Cotlet de porc cu varză de Bruxelles rasă și salată de mere
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu varză de Bruxelles rasă și salată de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 687 calorii, 34G de proteine, și 47G de grăsime. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, varză de Bruxelles, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de recoltare de varză de Bruxelles rasă cu vinetă tare de cidru de mere #MysteryDish, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Între timp, combinați oțetul de mere, sucul de lămâie și mierea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă uleiul de măsline până se combină. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați migdale și gătiți până se prăjesc ușor, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Opriți căldura. Scoateți migdalele cu o spatulă și transferați-le într-un castron mare. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați varza de Bruxelles și merele feliate în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați bine. Gustați și adăugați mai mult pansament, dacă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
7
Condimentați cu generozitate Cotletele de porc cu sare și piper. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se încălzește până începe să fumeze.
9
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc pe fund, trei până la patru minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe cealaltă parte, încă trei până la patru minute.
10
Transferați cotletele în cuptor și continuați să gătiți până când un termometru de citire instantaneu a intrat în partea cea mai adâncă a registrului de cotlet 140 buc.F, cu 2 până la 4 minute mai mult. Când ați terminat, transferați cotletele pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se toarnă orice grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați să se răcească un minut, apoi puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă 1/4 cană de pansament și se amestecă constant cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite. Când pansamentul s-a îngroșat ușor, aproximativ 1 minut, opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Serviți Cotletele de porc cu varza de Bruxelles și salata de mere pe lateral. Puneți o parte din pansamentul gătit pe Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.