Cotlet De Porc Auriu
Cotletele de porc de aur necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 279 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, ceapă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cotlet De Porc Auriu, Cotlet De Porc Auriu, și Cotlete De Porc Cu Ciuperci Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Clătiți Cotletele de porc, uscați-le și condimentați cu sare și piper condimentate.
Așezați-le într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mic separat, combinați ceapa, ciupercile și supa.
Se amestecă bine și se pune lingura peste cotlet.
Acoperiți și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute. (Notă: timpul ar putea fi mai mic sau mai mare în funcție de grosimea cotletelor.) Cotletele de porc se fac atunci când temperatura lor internă a atins 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.