Cotlet De Porc Afumat Cu Varză Murată, Cartofi Și Sos De Mere
Cotlet de porc afumat cu varză murată, cartofi și mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 753 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.29 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, muștar cu cereale grosiere, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Afumat Și Caserolă De Varză Murată, Cartofi cu varză murată și șuncă afumată crocantă, și Cotlet De Porc Afumat pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.