Corned Beef 'n' Cabbage

Corned Beef 'n' Cabbage
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? Tender Corned Beef 'n' Cabbage ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 356 de calorii, 24 g de proteine și 23 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Un amestec de piept de vită corned beef, foi de dafin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Corned Beef și Varză, Corned Beef și Varză și Corned Beef 'n' Cabbage sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune ceapa într-un 5-qt. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Combinați sucul de mere, frunza de dafin și conținutul pachetului de condimente; se toarnă peste ceapă. Acoperiți cu piept și varză. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
La 1 AnanasLa 1 Ananas
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Chicken Tenders în meniu? Încercați să combinați cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista