Coriandru de tei la grătar Ahi cu glazură de miere

Cilantro de tei la grătar Ahi cu glazură de miere este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fileuri de ton galben, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 37 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini Cornish la grătar cu glazură de muștar-Cilantro cu miere, Raft de friptură de porc cu glazură de Cilantro-miere, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament cu var Cilantro.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1/4 cană ulei de măsline, suc de lămâie, oțet balsamic, usturoi, ghimbir și 1/4 cană cilantro.
Adăugați fileuri de ton și întoarceți-le pentru a acoperi uniform.
Se lasă la marinat câteva ore la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei. Într-un castron mic, amestecați împreună miere, 2 linguri ulei de măsline și 2 linguri cilantro; deoparte.
Când grătarul este fierbinte, reduceți focul la minim și așezați fileurile de ton pe grătar. Închideți capacul și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți fileurile cu atenție și închideți din nou capacul pentru încă un minut pentru a căuta pește. Deschideți capacul și continuați să gătiți până abia terminat, bătând frecvent cu marinată. Când peștele este aproape gătit, periați glazura de miere pe ambele părți ale peștilor și scoateți-o din grătar.