Cordon Bleu de pui ușor
Easy Chicken Cordon Bleu este un fel principal care servește 8. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 621 de calorii , 39 g de proteine și 38 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de brânză elvețiană, piper, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cordon Bleu ușor de pui , Cordon Bleu ușor de pui și Cordon Bleu ușor de pui .
Instrucțiuni
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în unt timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare foaie de aluat într-o formă de 12 inchi. pătrat.
Tăiați în patru de 6 inci. pătrate (aruncați resturi).
Așezați un piept de pui în centrul fiecărui pătrat; acoperiți cu o felie de brânză și șuncă.
Bateți oul și apa; ungeți ușor marginile de patiserie. Aduceți două părți de aluat peste pui, suprapunând una peste cealaltă; apăsați cusăturile pentru a sigila. Ciupiți capetele împreună și pliați dedesubt.
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; ungeți blaturile cu amestec de ouă.
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.