Nevoie de un garnitură fără gluten? Coacerea consistentă a fasolei Calico ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 343 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fasole de chili, brânză cheddar, fasole de ceară tăiată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coaceți Fasole Consistentă, Inimă De Fasole Lima Coace, și Caserola De Fasole Calico.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se transferă într-un 3-qt superficial uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace, neacoperit, la 350 de centimetrii timp de 1 oră sau până se rumenesc și se încălzește.