Copane de pui prăjite cu sare de chimen

Copane de pui prăjite cu sare de chimen

Instrucțiuni

1
Adăugați tobe și sac de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați bețișoarele la temperatura camerei 15 minute. Într-o altă pungă de plastic combinați făina și sarea și piperul după gust. Într-o ceașcă mică se amestecă împreună rămase 1/2 lingura chimen, 1 linguriță sare, și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Într-un ibric de 4 1/2 până la 5 litri (de preferință fontă) încălziți uleiul până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 345 de metri cubi F. chiar înainte ca uleiul să ajungă la 345 de metri cubi F. scurgeți jumătate din tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați tobe în pungă cu amestec de făină și agitați pentru a acoperi, eliminând excesul. Folosind clești mai mici copane infainate cu atenție în ulei fierbinte. Se prăjesc copane, rotind ocazional și reglând căldura pentru a menține uleiul la o constantă de 345 km F., până când mahonul este colorat și gătit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Transferați betisoarele prăjite cu clești într-un suport setat peste prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați în timp ce este fierbinte cu jumătate de sare de chimen. Pregătiți toiagele rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Transfer fried drumsticks with tongs to a rack set over paper towels to drain and season while hot with half of cumin salt. Prepare remaining drumsticks in same manner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista