Copane de pui cu glazură de caise
Copane de pui cu glazură de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 57 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, oțet de cidru, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Copane De Pui Cu Caise, Copane de pui cu glazură de susan, și Copane de pui cu glazură Bourbon-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos a unei tigaie broiler cu folie.
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie. Pui de pui 12 minute, întorcându-se o dată.
În timp ce puiul gătește, combinați răspândirea caisei și ingredientele rămase într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 5 minute sau pana se reduce la 1/2 cana, amestecand frecvent.
Periați 1/4 cană amestec de caise uniform peste pui; se fierbe 2 minute.
Periați amestecul de caise rămas peste pui; se fierbe 2 minute sau până se termină.