Cookie-Uri Linzer
Cookie-urile Linzer ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână praf de copt, migdale albite, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer.
Instrucțiuni
Crema de unt într-un bol mare de amestecare; adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouăle și vanilia, bătând bine; se amestecă migdalele măcinate, amestecând bine.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si scortisoara intr-un bol mic; adăugați treptat la amestecul cremos, amestecând bine după fiecare adăugare. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Rulați un sfert de aluat la o grosime de 1/4 inch între două bucăți de hârtie cerată, păstrând aluatul rămas răcit până când este gata de utilizare.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci; așezați jumătate din fursecuri pe foi de fursecuri ușor unse.
Tăiați centrele din prăjiturile rămase, folosind un tăietor rotund de 3/4 inch; așezați pe foi de prăjituri ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din foile de cookie și răciți pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Răspândiți o cantitate mică de gem pe fundul fiecărui cookie solid. Completați cu cookie-urile rămase pentru a face sandvișuri. Cerneti zaharul pudra peste blaturile de fursecuri. Umpleți decupajele cu gem. A se păstra în recipiente etanșe.