Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de zăpadă. Această rețetă face 30 de porții cu 214 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de lapte, extract de nucă de cocos, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zăpadă, Fursecuri Cu Zahăr De Zăpadă, și Cookie-Uri Ușoare De Zăpadă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt, cremă de brânză și zahăr până când este ușoară și pufoasă. Bateți în ou și extracte. Într-un alt castron, bateți făina și praful de copt; bateți treptat în amestec de cremă. La frigider, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 325 CP. Formați aluatul în treizeci de 1-in. bile, treizeci 3/4-in. bile și treizeci 1/2-in. bile. Pe foile de copt negrase, așezați câte o bilă de fiecare dimensiune, una lângă alta, pentru fiecare om de zăpadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor; adăugați imediat chipsuri de ciocolată pentru ochi și M&M pentru butoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
2 Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți cu grijă de la tigăi la grătare;se răcește complet.
6
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor, extractul și suficient lapte pentru a ajunge la o consistență de conducte. Dacă se Doresc două culori de glazură, transferați jumătate din glazură într-un alt castron; nuanțați cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați o gaură mică într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente; umpleți cu glazură. Eșarfe de țeavă pe oameni de zăpadă. Folosiți glazură pentru a atașa sărutări de ciocolată pentru pălării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hersheys Pupici
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.