Această rețetă face 48 de porții cu 178 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetari, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, și Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți 1 sau mai multe foi de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Folosind un mixer, cremă untul, scurtarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scurtarea
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouăle și bateți până când amestecul este de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
6
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul într-un alt bol; amestecați ingredientele uscate în amestecul de unt. Îndoiți în fulgi de ovăz, stafide, nuci și vanilie. Picătură de heaping lingurite, 2 inch afară, pe foi cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Fulgi De Ovăz
Stafide
Vanilie
Nuci
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cookie-uri
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
7
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Între timp, pregătiți glazura: într-o cratiță mică, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Scoateți de pe foc; amestecați zahărul și vanilia cofetarilor. Se amestecă suficientă apă (3 până la 4 linguri) pentru a face consistența înghețată.