Conopidă și cartofi condimentați indieni

Conopidă și cartofi condimentați indieni
Conopida și cartofii condimentați indieni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 303 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ghimbir, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo gobi}, Dip de conopidă condimentată Indian, și Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și așezați o tigaie superficială pe raft. Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aruncați conopida și cartofii împreună într-un castron cu 3 linguri ulei, Semințe de chimen și1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CartofiCartofi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-o tigaie fierbinte și se prăjește, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și rumenită în pete, iar cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
În timp ce legumele se prăjesc, gătiți ceapa, usturoiul, jalapele și ghimbirul în restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până când este foarte moale și începe să devină auriu, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați chimen măcinat, coriandru, turmeric, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând continuu, 2 minute. Se amestecă în apă, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, apoi se amestecă legumele prăjite. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
LegumeLegume
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista