Conopidă prăjită cu vinetă de măsline

Conopidă prăjită cu vinetă de măsline
Conopida prăjită cu vinaigretă de măsline este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 152 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Rețetă De Vinetă De Măsline, Conopidă Balsamică Prăjită Cu Usturoi Și Ulei De Măsline, și Conopidă prăjită la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Aliniați 2 tigăi mari (cu 4 fețe) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați conopida pe tigăile de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei, sare și 1/4 linguriță de piper. Prăjiți, schimbați poziția tigăilor după 15 minute, până când sunt aurii în pete și doar fragede (30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
În timp ce conopida se prăjește, se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă și se pune într-un castron mic; bateți în restul de 2 linguri de ulei, măsline, coajă de lămâie și suc și restul de 1/4 linguriță de piper. Aranjați conopida pe un platou și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista