Conopidă prăjită cu vinetă de măsline

Conopidă prăjită cu vinetă de măsline
Conopida prăjită cu vinaigretă de măsline este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 152 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Rețetă De Vinetă De Măsline, Conopidă Balsamică Prăjită Cu Usturoi Și Ulei De Măsline, și Conopidă prăjită la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Aliniați 2 tigăi mari (cu 4 fețe) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați conopida pe tigăile de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei, sare și 1/4 linguriță de piper. Prăjiți, schimbați poziția tigăilor după 15 minute, până când sunt aurii în pete și doar fragede (30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
În timp ce conopida se prăjește, se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă și se pune într-un castron mic; bateți în restul de 2 linguri de ulei, măsline, coajă de lămâie și suc și restul de 1/4 linguriță de piper. Aranjați conopida pe un platou și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista