Conopidă Cremoasă
Conopida cremoasă este o fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, buruieni de mărar, philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi de conopidă cu sos cremos de ciuperci Shiitake de conopidă, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Conopidă Cremoasă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti conopida in apa clocotita in cratita 10 min. sau până la licitație; scurgere.
Se pune în robotul de bucătărie.
Adăugați cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi și mărar; procesați până se omogenizează.
Se servește acoperit cu parmezan.