Conopida Prăjită Din Orientul Mijlociu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită din Orientul Mijlociu. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chimen măcinat, scorțișoară măcinată, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Linte din Orientul Mijlociu cu conopidă prăjită, cartofi dulci și Dukkah, Em Shaat (Biscuiți De Conopidă Din Orientul Mijlociu), și Pui cu crustă de ovăz cu conopidă verde sotată și orez din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați conopida pe o tigaie căptușită cu folie.
Coaceți la 500 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată după 5 minute.
Combinați roșiile, stafidele și pătrunjelul într-un castron mare. Se amestecă conopida.
Se servește cald sau la temperatura camerei.