Confit De Rață
Rețeta confit de rață este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 1279 calorii, 46G de proteine, și 121G de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, apă, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Confit De Rață, Ce Este Confitul De Rață, și Rață Confit.
Instrucțiuni
Se macină fin primele 4 ingrediente în moara de condimente. Tăiați excesul de grăsime din picioarele de rață; așezați garniturile în castron, acoperiți și răciți. Frecați amestecul de sare peste picioarele de rață.
Puneți picioarele și căței de usturoi într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigiliu; rece 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. fierbeți grăsimea de rață, garniturile de rață și 1 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mic până când apa se evaporă și fierberea încetinește, aproximativ 30 de minute. Clătiți bine amestecul de sare din rață și aruncați usturoiul; se usucă.
Așezați rața într-o tigaie mare și adâncă.
Se toarnă grăsime fierbinte peste. Se acoperă cu folie; se introduce în cuptor. Gatiti pana cand carnea este frageda si cade de pe os, aproximativ 3 1/2 ore. Descoperi; Se răcește ușor.
Transferați la frigider. Se răcește până se răcește. Capac; se răcește cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. Păstrați răcit și complet acoperit cu grăsime de rață. Folosiți întotdeauna clești curați pentru a îndepărta rața din grăsime în tigaie.
Înainte de a utiliza confit de rață într-o rețetă, Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Scoateți rața din grăsime; răzuiește grăsimea înapoi în tigaie. Lucrând în loturi, gătiți rața, cu pielea în jos, în tigaie 1 minut.
Transferați, cu pielea în jos, pe foaia de copt cu margini. Prăjiți până când pielea este crocantă și rața este încălzită, aproximativ 15 minute.
Scoateți din foaie, păstrând pielea intactă.
Picioarele de rață pot fi găsite la unele supermarketuri și la magazinele de alimente specializate. Căutați grăsime de rață topită în secțiunea de congelare a unor supermarketuri, la magazinele de produse alimentare specializate și online la dartagnan.com sau gourmetfoodstore.com.
Pentru confit mai ușor de rață, marinați rața peste noapte; clătiți bine.
Se pune într-o tigaie mare.
Se toarnă 1 1/2 căni de ulei de măsline peste, se acoperă și se prăjește conform instrucțiunilor. Confitul se va păstra la frigider timp de 3 zile. Dacă depozitați mai mult timp, scoateți carnea din oase și reveniți la tigaie, asigurându-vă că uleiul acoperă complet carnea. Păstrați la rece.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot