Compromis fără a renunța la nimic

Compromis fără a renunța la nimic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că faceți compromisuri fără a renunța la nimic. O porție conține 1106 calorii, 43G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din șapte linguri are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, tigaie, frunze de rachetă pentru bebeluși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vasul de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Dovlecei Paleo Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată crocantă și răcoritoare de Guli-Rabe [și oferind întregului 30 o altă încercare], Dând înapoi Partea 1: dovleac și scorțișoară Chili, și Mușcături crocante de turtă dulce (Pfeffernusse) pentru dăruirea de Crăciun pentru rețete similare.

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)drojdie uscată activădrojdie uscată activă4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, plus extrafăină universală, plus extra4pumnifrunze de rachetă pentru copii (rucola) frunze de rachetă pentru copii (rucola)4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinat, după gustPiper negru proaspăt măcinat, după gust4creveți și cu veneÎntr-un castron, combinați drojdia, zahărul și apa. Puneți deoparte într-un loc cald timp de 5 minute sau până când apar bule la suprafață și începeți să mirosiți o aromă de mucegai, drojdieÎntr-un castron, combinați drojdia, zahărul și apa. Puneți deoparte într-un loc cald timp de 5 minute sau până când apar bule la suprafață și începeți să mirosiți o aromă de mucegai, drojdie4creveți și cu veneCu cât aluatul crește mai lent, cu atât gustul este mai îmbunătățit. În timp ce îmi păstrez bebelușii de aluat înfășurați din curenți, nu îi pun nici într-un loc deosebit de caldCu cât aluatul crește mai lent, cu atât gustul este mai îmbunătățit. În timp ce îmi păstrez bebelușii de aluat înfășurați din curenți, nu îi pun nici într-un loc deosebit de cald591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilAluatul necesită uneori până la o adăugare de făină pentru a se uniAluatul necesită uneori până la o adăugare de făină pentru a se uni240ardei habenerobrânză ricotta proaspătăbrânză ricotta proaspătă4creveți și cu veneGem de pizza și ricotta cu salată de racheteGem de pizza și ricotta cu salată de rachete1nullSuc de la 1/2 lamaie, aproximativ 2 scantSuc de la 1/2 lamaie, aproximativ 2 scant3crenguțe proaspete de cimbru de lămâiecrenguțe proaspete de cimbru de lămâie240ardei habeneromozzarella, feliată subțiremozzarella, feliată subțire1Oreos dublu umplutfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4creveți și cu veneAm ales să adaug un aluat de ulei de măsline în aluat, deoarece prefer ca crusta mea să aibă un pic de dinte, dar totuși tandrețe. Omiteți acest lucru dacă preferați o crustă mai uscată, asemănătoare crackeruluiAm ales să adaug un aluat de ulei de măsline în aluat, deoarece prefer ca crusta mea să aibă un pic de dinte, dar totuși tandrețe. Omiteți acest lucru dacă preferați o crustă mai uscată, asemănătoare crackerului7Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline sau după gustulei de măsline sau după gust1foaieCoaceți pe piatră sau tigaie preîncălzită timp de 8-10 minute sau până când crusta este crocantă și aurieCoaceți pe piatră sau tigaie preîncălzită timp de 8-10 minute sau până când crusta este crocantă și aurie1foaiePreîncălziți cuptorul la 230 cm. C (450 cm. F). Puneți o piatră de pizza, plăci neglazurate sau o tigaie răsturnată în cuptor și lăsați să se preîncălzească cel puțin 30 de minutePreîncălziți cuptorul la 230 cm. C (450 cm. F). Puneți o piatră de pizza, plăci neglazurate sau o tigaie răsturnată în cuptor și lăsați să se preîncălzească cel puțin 30 de minute82 linguri butte topitJam (serrano sau IB arcrico) sau Prosciutto di ParmaJam (serrano sau IB arcrico) sau Prosciutto di Parma1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneNu sar pizza, deoarece aluatul a fost bine condimentat, iar tang-ul vinaigretei va condimenta suficient toppingurileNu sar pizza, deoarece aluatul a fost bine condimentat, iar tang-ul vinaigretei va condimenta suficient toppingurile4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinat, după gustSare și piper negru proaspăt măcinat, după gust1cp. legume (de exemplu, spanac)zahăr (am heap acest lucru un pic)zahăr (am heap acest lucru un pic)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă călduțăapă călduță2cp. legume (de exemplu, spanac)oțet de vin alb (sau aproximativ)oțet de vin alb (sau aproximativ)4creveți și cu veneDupă ce pizza a ieșit din cuptor și s-a răcit cam un minut, acoperiți cu salata și serviți imediatDupă ce pizza a ieșit din cuptor și s-a răcit cam un minut, acoperiți cu salata și serviți imediat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista