Colțuri De Alune De Ciocolată
Colțurile de alune de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 710 calorii, 10g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr pudră, alune măcinate grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Linte Cu Patru Colțuri, Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, untul, vanilia și oul cu lingura. Se amestecă făina și sarea. Împărțiți aluatul în jumătate. Se amestecă cacao într-o jumătate de aluat; se amestecă alunele măcinate în cealaltă jumătate de aluat.
Rulați jumătate din fiecare aluat pe hârtie cerată într-un dreptunghi de 11x7 inci.
Așezați aluatul de alune pe aluatul de cacao; îndepărtați hârtia cerată.
Rulați aluaturile împreună la grosimea de 3/16 inci.
Rulați dreptunghiul strâns, începând cu partea de 11 inci, folosind hârtie cerată pentru a ajuta la ridicare. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Înfășurați și refrigerați cel puțin 4 ore până când este ferm. Repetați cu aluatul rămas.
Încălziți cuptorul la 191°.
Tăiați rulourile în felii de 1/4 inch.
Tăiați fiecare felie în sferturi.
Așezați bucăți la o distanță de 1 inch pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 5 până la 6 minute sau până când este setat. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet.
Dip marginea curbată a fiecărui cookie în ciocolată topită, apoi se înmoaie în alune tocate.
Așezați pe hârtie cerată până când ciocolata este fermă. A se păstra bine acoperit sau congelat.