Collard Green A Câștigat Tone

Collard Green A Câștigat Tone
Collard Green a câștigat tone necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 35 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sare, verdeață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Collard verde și Anghinare Dip, Collard Green Wraps, și Pesto Verde Collard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert și adăugați carne afumată, condimente de casă, sare condimentată, sos fierbinte și o picătură de ulei de măsline. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, spălați bine verdele de collard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3
Îndepărtați tulpina groasă care curge în centrul verdeturilor ținând frunza în mâna stângă și îndepărtând frunza cu mâna dreaptă. Stivați 6 până la 8 frunze una peste alta, rulați și feliați în felii groase de 1/2 până la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Așezați verdele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați unt. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand verdele sunt fragede, aproximativ 45 de minute pana la 1 ora. Când ați terminat, gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
VerziiVerzii
6
Îndepărtați verdeața de collard din bulion și transferați-o într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se amestecă în cremă de brânză înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
8
Pentru a asambla, așezați o lingură de amestec în centrul unui înveliș wonton și pliați într-un triunghi, apăsând pentru a sigila. Repetați cu ambalajele rămase.
9
Încălziți câțiva centimetri de ulei de arahide într-o oală adâncă grea la 350 de grade F. prăjiți wontons în loturi până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Cel mai bine dacă este servit imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista