Coji umplute cu Broccoli și brânză

Coji umplute cu Broccoli și brânză
Cojile umplute cu Broccoli și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, coji de paste jumbo, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coji umplute cu Broccoli și brânză, Coji umplute cu Broccoli și brânză, și Pui Broccoli Alfredo Scoici Umplute.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Între timp, gătiți broccoli conform instrucțiunilor sac. Într-un castron mediu, amestecați broccoli, brânza ricotta, parmezanul și usturoiul praf până se amestecă bine. Umpleți cojile cu aproximativ 2 linguri de amestec de broccoli fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Răspândiți 1 cană de sos de paste pe fundul vasului de copt 13x9-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Așezați cojile deasupra sosului în vasul de copt. Lingura rămasă 1 cană sos peste coji; se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și fierbinte. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista