Coji umplute cu Broccoli și brânză

Coji umplute cu Broccoli și brânză
Cojile umplute cu Broccoli și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, coji de paste jumbo, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coji umplute cu Broccoli și brânză, Coji umplute cu Broccoli și brânză, și Pui Broccoli Alfredo Scoici Umplute.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, gătiți broccoli conform instrucțiunilor sac. Într-un castron mediu, amestecați broccoli, brânza ricotta, parmezanul și usturoiul praf până se amestecă bine. Umpleți cojile cu aproximativ 2 linguri de amestec de broccoli fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răspândiți 1 cană de sos de paste pe fundul vasului de copt 13x9-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați cojile deasupra sosului în vasul de copt. Lingura rămasă 1 cană sos peste coji; se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și fierbinte. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista