Coji De Paste Pierogi
Pierogi scoici paste ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 17 porții cu 270 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, praf de usturoi, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Coji De Paste Pierogi, Paste.....coji de paste cu umplutură de Crab, și Coji De Paste Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cojile de paste conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și clătiți în apă rece.
Puneți piureul de cartofi într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 4 minute, amestecând o dată.
Adăugați ceapa tocată, pudra de ceapă și praful de usturoi. Se amestecă 2 căni de brânză până se amestecă.
Se pune în două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Se presară cu ceapă verde și brânză rămasă. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20 de minute. Descoperiți; coaceți 10 minute mai mult sau până când se încălzește.