Coji de paste cu ciuperci Portobello, sparanghel și sos Boursin
Cojile de paste cu ciuperci Portobello, sparanghel și sos Boursin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 584 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin, Coji De Paste Pentru Bebeluși Cu Sparanghel Și Sos Marinara, și Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, topiți untul cu uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede și bine rumenite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați bulionul de pui și brânza Boursin și aduceți la foc mic în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Boursin
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4
Scoateți capetele dure de pe sparanghel și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Tăiați sulițele în bucăți de 1/2 inch. Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până aproape gata, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați sparanghelul și gătiți până când acesta și pastele sunt gata, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scurgere. Aruncați cu ciupercile și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Portobellos convenabil: multe magazine poartă pachete de ciuperci portobello deja tăiate și feliate, o adevărată comoditate. Puteți folosi zece uncii de capace portobello presliced în loc de o jumătate de kilogram de ciuperci întregi pe care le numim aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Recomandarea vinului: sparanghelul este cel mai bun cu un vin alb bogat în acid, cum ar fi un Bordeaux blanc din Franța sau un California Sauvignon blanc. Aceste vinuri vor echilibra și brânza bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe