Coji de paste cu ciuperci Portobello, sparanghel și sos Boursin
Cojile de paste cu ciuperci Portobello, sparanghel și sos Boursin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 584 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin, Coji De Paste Pentru Bebeluși Cu Sparanghel Și Sos Marinara, și Coji umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul cu uleiul la foc moderat.
Adăugați ciupercile și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt fragede și bine rumenite, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul de pui și brânza Boursin și aduceți la foc mic în timp ce amestecați.
Scoateți capetele dure de pe sparanghel și aruncați-le.
Tăiați sulițele în bucăți de 1/2 inch. Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până aproape gata, aproximativ 6 minute.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când acesta și pastele sunt gata, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Scurgere. Aruncați cu ciupercile și sosul.
Portobellos convenabil: multe magazine poartă pachete de ciuperci portobello deja tăiate și feliate, o adevărată comoditate. Puteți folosi zece uncii de capace portobello presliced în loc de o jumătate de kilogram de ciuperci întregi pe care le numim aici.
Recomandarea vinului: sparanghelul este cel mai bun cu un vin alb bogat în acid, cum ar fi un Bordeaux blanc din Franța sau un California Sauvignon blanc. Aceste vinuri vor echilibra și brânza bogată.