Cod Simplu Din Alaska Prăjit În Tigaie

Codul simplu din Alaska prăjit în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la SippitySup are 373 de fani. Un amestec de piper cayenne, file de cod, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Filete De Somon Din Alaska La Grătar: Simple, Dulci, Satisfăcătoare, și Creveți picante din Alaska cu busuioc prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați peștele cu un praf ușor de Wondra pe ambele părți. Se condimentează cu sare, piper și cayenne (dacă se utilizează). Topiți untul într - o tigaie cu pantă (pentru a ajuta la întoarcerea peștelui) la foc mediu-mare. Când untul devine spumos, dar încă nu se rumeneste, adăugați uleiul de măsline în tigaie.
Lăsați-l să devină destul de fierbinte și strălucitor, apoi puneți peștele în tigaie. Gatiti timp de 1 la 2 minute. Întoarceți fileurile.
Adăugați feliile de lămâie și gătiți încă 1 până la 2 minute. Îmi place să folosesc un termometru insta-read pentru a găti la o temperatură interioară de 118 grade F. ajută la gătitul peștelui mediu rar, fără a găti prea mult. Mutați peștele pe farfurii de servire calde pentru a vă odihni și continuați să gătiți. Întoarceți focul pe tigaie la mare și continuați să prăjiți feliile de lămâie, răsturnându-le după cum este necesar, până când sunt frumos colorate.Asta e. Ai putea degrada tigaia cu niște vin alb, deoarece probabil ai un pahar în mână. Ar fi un sos frumos.
Serviți peștele cald, însoțit de felii de lămâie prăjite în tigaie și legume sau cartofi pregătiți pur și simplu.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.