Cod negru Teriyaki cu prăjituri lipicioase de orez și baby bok Choy ars

Cod negru Teriyaki cu prăjituri lipicioase de orez și baby bok Choy ars
Codul Negru Teriyaki cu prăjituri de orez lipicioase și bok choy pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mirin, oțet de orez nesezonat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Sheet-Pan Teriyaki Somon și Baby Bok Choy, Copil Bok Choy Ars Cu Tofu Și Shiitakes, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rapidă. Pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bok choy în apa clocotită și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
ApăApă
3
Scurgeți bok choy și transferați-l imediat în apa cu gheață timp de 2 minute pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Bok ChoyBok Choy
4
Scurgeți bok choy și puneți-l deoparte pe un prosop de bucătărie curat pentru a absorbi excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
5
Pregătiți prăjiturile lipicioase de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
6
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu apă rece. Folosiți mâna pentru a învârti orezul de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scurgeți și repetați până când apa din vas este limpede; poate fi necesar să o clătiți de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți orezul într-o cratiță mică, cu fundul greu și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți tigaia; pentru cele mai bune rezultate, nu descoperiți tigaia în niciun moment în timpul gătitului. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, 4 până la 5 minute; veți putea spune că apa fierbe prin cantitatea mare de abur care se revarsă de sub capac. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se pulverizează o tigaie mică de saut 4 cu ulei de struguri și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați scallions, usturoi și ghimbir și gătiți, amestecând, până când se înmoaie și parfumat, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți amestecul de scallion în orezul cald și gătit împreună cu oțetul, mirinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Ceapa VerdeCeapa Verde
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SareSare
12
Tapetați un platou sau o foaie de copt cu hârtie pergament pulverizată cu ulei sau cu hârtie cerată. Pregătiți un vas separat cu apă. Scufundați-vă mâinile în apă și scoateți 1/4 cană de orez. Formați-l într-un tort bine ambalat de aproximativ 2 inci grosime și așezați tortul pe platou. Repetați cu orezul rămas pentru a forma încă cinci prăjituri. Puneți deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
13
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sosul de soia, sucul de portocale, mirinul și ghimbirul. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe doar până se reduce la jumătate, 30 până la 40 de minute. Într-un vas mic, amestecați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă și amestecați această suspensie în sosul care fierbe. Fierbeți 30 de secunde și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
14
Gust
15
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
16
Cu elemente arhitecturale modelate după hanurile japoneze din secolele XVII și XVIII și cu programe care încorporează filozofii Zen de echilibrare a sănătății fizice și spirituale, spa-ul a revoluționat experiența spa Americană. Pe lângă spa-ul de destinație din Escondido, California, există și spa-uri Golden Door resort cu servicii complete în Statele Unite și Puerto Rico.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista