Cod negru Teriyaki cu prăjituri lipicioase de orez și baby bok Choy ars
Codul Negru Teriyaki cu prăjituri de orez lipicioase și bok choy pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,86 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mirin, oțet de orez nesezonat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Sheet-Pan Teriyaki Somon și Baby Bok Choy, Copil Bok Choy Ars Cu Tofu Și Shiitakes, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere rapidă. Pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bok choy în apa clocotită și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Apă
3
Scurgeți bok choy și transferați-l imediat în apa cu gheață timp de 2 minute pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Bok Choy
4
Scurgeți bok choy și puneți-l deoparte pe un prosop de bucătărie curat pentru a absorbi excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
5
Pregătiți prăjiturile lipicioase de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Lipicios
6
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu apă rece. Folosiți mâna pentru a învârti orezul de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scurgeți și repetați până când apa din vas este limpede; poate fi necesar să o clătiți de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți orezul într-o cratiță mică, cu fundul greu și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți tigaia; pentru cele mai bune rezultate, nu descoperiți tigaia în niciun moment în timpul gătitului. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, 4 până la 5 minute; veți putea spune că apa fierbe prin cantitatea mare de abur care se revarsă de sub capac. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea, acoperită, timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se pulverizează o tigaie mică de saut 4 cu ulei de struguri și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați scallions, usturoi și ghimbir și gătiți, amestecând, până când se înmoaie și parfumat, aproximativ 30 de secunde. Îndoiți amestecul de scallion în orezul cald și gătit împreună cu oțetul, mirinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Ceapa Verde
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Piper
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sare
12
Tapetați un platou sau o foaie de copt cu hârtie pergament pulverizată cu ulei sau cu hârtie cerată. Pregătiți un vas separat cu apă. Scufundați-vă mâinile în apă și scoateți 1/4 cană de orez. Formați-l într-un tort bine ambalat de aproximativ 2 inci grosime și așezați tortul pe platou. Repetați cu orezul rămas pentru a forma încă cinci prăjituri. Puneți deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
13
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sosul de soia, sucul de portocale, mirinul și ghimbirul. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe doar până se reduce la jumătate, 30 până la 40 de minute. Într-un vas mic, amestecați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă și amestecați această suspensie în sosul care fierbe. Fierbeți 30 de secunde și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Amidon De Porumb
Sos De Soia
Ghimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
14
Gust
15
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
16
Cu elemente arhitecturale modelate după hanurile japoneze din secolele XVII și XVIII și cu programe care încorporează filozofii Zen de echilibrare a sănătății fizice și spirituale, spa-ul a revoluționat experiența spa Americană. Pe lângă spa-ul de destinație din Escondido, California, există și spa-uri Golden Door resort cu servicii complete în Statele Unite și Puerto Rico.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.