Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $ 4.65 pe portie. O porție conține 610 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți anason stelat, varză, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Morcovi prăjiți cu rodii cu Fetan și unt brun, și Chewy maro unt Blondies cu ciocolata acoperite rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in 2 linguri. uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând des, până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați varză, acoperiți și gătiți peste mediu-scăzut până când s-a ofilit și a eliberat lichidul, aproximativ 15 minute. Se amestecă 3/4 cană de vin, se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până când varza este foarte fragedă la mușcătură, aproximativ 45 de minute. Se amestecă 1 lingură. unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, combinați sucul de rodie, rămânând 1 1/2 căni de vin, boabele de piper și anasonul stelar într-o tigaie și fierbeți până se reduce la 1/2 cană. Se strecoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 1/2 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic până la separare. Îndepărtați spuma și continuați să gătiți untul până se rumenesc și miros de nuci, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Bateți untul rumenit în reducerea vinului de rodie și adăugați sare și piper după gust. Păstrați cald. Dacă sosul se separă, bateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rodie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Acoperiți păstârnacul cu apă într-o cratiță, acoperiți tigaia și fierbeți până când este foarte fraged când este străpuns, aproximativ 25 de minute. Tulpina, economisind lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
7
Combinați păstârnacul cu 1/2 cană de unt într-un robot de bucătărie și învârtiți, adăugând suficient lichid de gătit pentru a face o pură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
9
Preîncălziți broilerul. Topiți restul de 1 1/2 până la 2 linguri. unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Adăugați ciuperci; gătiți, amestecând des, până se rumenesc și se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
11
Adăugați sare și piper după gust și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Uleiul ușor o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Periați peștele peste tot cu aproximativ 1 lingură. se unge și se presară ușor cu sare și piper. Set, piele în sus, în tigaie. Se fierbe 4 la 6 în. de la căldură până când pielea este crocantă și peștele este opac, dar cu aspect umed în centru, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Lingură păstârnac pur și varză cot la cot pe plăci. Setați peștele, pielea în sus, deasupra și deasupra cu ciuperci. Sosul de lingură în jurul porțiilor.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.