Coconut Macaroon Cookie Cocktail
Coconut Macaroon Cookie Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1077 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr, crincormme de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Placinta Macaroon Cu Nuca De Cocos, Placinta Cu Dovleac Macaroon Cu Nuca De Cocos, și Sundaes De Nucă De Cocos-Macaroon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop simplu, amestecați zahărul și apa într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească.
Se toarnă siropul în borcan de sticlă. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Face 1 1/4 cani.
Pentru a pregăti cocktail, umpleți agitatorul de cocktail cu gheață.
Adăugați 1 uncie de sirop simplu, romul de nucă de cocos, jumătate și jumătate și crinculme de cacao; acoperiți și agitați. Se strecoară în pahar de cocktail.
Se ornează cu nucă de cocos prăjită.