Cocktail-Uri Prosecco Cu Rodie-Ghimbir
Cocktailurile Prosecco cu rodie-ghimbir sunt un fără gluten și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop simplu de ghimbir, zahăr, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cocktail-uri de rodie și tei, Cocktail-Uri De Vin Spumant Cu Vanilie De Rodie, și Cherry & Ginger Prosecco Spritz.
Instrucțiuni
În castron mic, se amestecă împreună 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță ghimbir finrădăcină.
Așezați amestecul pe o farfurie mică. Frecați felii proaspete de gingerroot în jurul jantelor a 2 pahare martini pentru a umezi. Înmuiați jantele umezite de pahare în amestecul de zahăr de ghimbir.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ingredientele de sirop simplu de ghimbir la foc mic până când zahărul este dizolvat.
Lăsați să stea 15 minute. Utilizați în termen de 2 zile.
Umpleți agitatorul martini cu gheață.
Adăugați gin, suc de rodie și 1 oz de sirop simplu de ghimbir; puneți capacul pe agitator și agitați până la rece și amestecați.
Se toarnă în pahare de martini pregătite; adăugați prosecco.
Se ornează cu semințe de rodie.