Cocktail de Crab
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, cocktailul de Crab ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.45 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 376 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de bulb de fenicul, ketchup, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cocktail De Crab, Cocktail De Crab Mexican, și Cocktailul de Crab al lui Myron.
Instrucțiuni
Puneți feniculul într-un castron mare cu apă rece ca gheața, cu o stoarcere de suc de lămâie. Lăsați timp de cel puțin 30 de minute pentru a crisp sus.
Stropiți mai mult suc de lămâie pe avocado pentru a nu le rumeni.
Bateți împreună toate ingredientele pentru sosul Marie Rose într-un castron cu condimente. Se lasă deoparte să se răcească la frigider.
Chiar înainte de servire, scurgeți feniculul și aruncați cu restul de suc de lămâie, mărar și niște condimente.
Puneți salata verde, avocado, fenicul și crabul în pahare de 4 x jumătate de halbă sau pahare sau borcane de gem.
Adăugați câte o lingură de sos la fiecare, apoi repetați straturile până când paharele sunt pline, terminând cu sosul Marie Rose.
Presărați un vârf de piper cayenne peste fiecare cocktail și serviți cu pene de lămâie și pâine prăjită, dacă doriți.