Coaste Scurte Înăbușite

Coaste Scurte Înăbușite
Coaste scurte înăbușite este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 5.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1056 calorii, 35g de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 3 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, coaste scurte de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de mămăligă dintr - o nouă întoarcere în sud, Coaste Scurte Înăbușite, și Coaste Scurte Înăbușite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de vin, 1/4 cană de bulion, usturoi, ienibahar și ghimbir într-un vas superficial; adăugați coaste, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți coastele timp de 4 până la 6 ore, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Scoateți coastele din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Presărați coaste cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Gătiti coaste, în loturi, în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Îndepărtați coastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Reduceți căldura la mediu; adăugați morcovul, ceapa și țelina și sotati 7 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pasta de roșii; gatiti, amestecand constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Întoarceți coastele la tigaie. Se amestecă marinata rezervată și restul de 2 căni de vin și 2 căni de bulion; aduceți amestecul la fierbere și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 300 timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Degresați grăsimea din sos și aruncați; se fierbe sosul timp de 12 până la 15 minute sau până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se servește cu coaste peste cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
13
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireș negru și condimente. Plin și rotund cu prune, coacăze roșii, mure și arome de frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul cu ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista