Coaste Scurte Fierte Coreene (Galbi Jjim)

Coaste Scurte Fierte Coreene (Galbi Jjim)
Coaste scurte fierte coreene (Galbi Jjim) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 859 calorii, 31g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte De Vită (Galbi Jjim), Galbi (coreeană BBQ coaste scurte), și Galbi Tang (Supă Coreeană De Coaste Scurte De Vită) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista