Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon

Coaste de spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 264g de proteine, 161G de grăsime, și un total de 2731 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $11.16 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână rafturi pentru coaste de porc pentru copii, piper măcinat, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Mojo, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola, și Coaste la spate pentru bebeluși la grătar cu sos picant de grătar.
Instrucțiuni
Aranjați coaste în tigaie mare de prăjire.
Se toarnă bourbon peste. Se răcește 30 de minute, întorcând coastele des.
Se toarnă și se aruncă bourbonul.
Bateți sarea și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Presărați amestecul de condimente pe ambele părți ale coastelor.
Așezați așchii de lemn într-un castron mediu.
Se toarnă berea; se lasă să stea 1 oră.
Așezați o mână de ziar rupt în fundul coșului de cărbune. Ziar de Top cu 25 de brichete de cărbune.
Scoateți raftul superior de pe grătar.
Așezați coșul de fum pe grătarul inferior. Ziar ușor și lăsați cărbunele să ardă până când cenușa devine gri, aproximativ 30 de minute.
Deschideți 1 orificiu pentru grătar inferior. Întoarceți cărbunele fierbinte pe 1 parte a raftului inferior. Folosind spatula metalică, întindeți cărbune pentru a acoperi aproximativ 1/3 din raft.
Scoateți 1 cană de așchii de lemn din bere și scurgeți (păstrați chipsurile rămase în bere). Împrăștiați așchii scurse peste cărbuni (evitați să folosiți prea multe așchii umede, care pot stinge focul). Umpleți tigaia cu folie pe jumătate cu apă și așezați-o vizavi de cărbuni pe grătarul inferior.
Așezați grătarul superior pe grătar. Aranjați coastele pe grătarul superior deasupra tăvii de pâine. Acoperiți grătarul cu capac, poziționând aerisirea superioară direct peste coaste.
Așezați tulpina termometrului pentru bomboane prin orificiul superior, cu ecartament la exterior și vârful lângă coaste (termometrul nu trebuie să atingă carnea sau grătarul); lăsați la loc în timpul gătitului. Verificați temperatura după 5 minute. Utilizați orificiile de ventilație de sus și de jos pentru a menține temperatura între 275 și 325 F, deschiderea orificiilor de ventilație mai largi pentru a crește căldura și închiderea pentru a reduce căldura. Lăsați orice alte orificii închise.
După 45 de minute, utilizați tehnica descrisă mai devreme pentru a aprinde încă 15 brichete de cărbune în același set de coș de cărbune pe suprafața neinflamabilă.
Când temperatura grătarului scade sub 275 F, folosiți mănuși de cuptor pentru a ridica raftul superior cu nervuri; așezați raftul cu nervuri pe suprafața rezistentă la căldură. Folosind clești, adăugați cărbune gri fierbinte de la Coș la raftul inferior.
Scurgeți 1 cană rămasă așchii de lemn; se presară peste cărbune. Repoziționați raftul superior pe grătar, așezând coaste deasupra tăvii de pâine. Acoperiți cu capac. Grătiți până când coastele sunt foarte fragede și carnea se îndepărtează de oase, cu aproximativ 45 de minute mai mult, perindând cu 3/4 cană sos de grătar Bourbon ultimele 15 minute de gătit.
Transferați coastele pe platou.
Periați cu 3/4 cană mai mult sos de grătar.
Serviți, trecând sosul rămas separat, dacă doriți.