Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon

Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon
Coaste de spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 264g de proteine, 161G de grăsime, și un total de 2731 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $11.16 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână rafturi pentru coaste de porc pentru copii, piper măcinat, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Mojo, Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola, și Coaste la spate pentru bebeluși la grătar cu sos picant de grătar.

Instrucțiuni

1
Aranjați coaste în tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Se toarnă bourbon peste. Se răcește 30 de minute, întorcând coastele des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CoasteCoaste
3
Se toarnă și se aruncă bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4
Bateți sarea și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Presărați amestecul de condimente pe ambele părți ale coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
6
Lăsați să stea 1 oră.
7
Așezați așchii de lemn într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă berea; se lasă să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
9
Așezați o mână de ziar rupt în fundul coșului de cărbune. Ziar de Top cu 25 de brichete de cărbune.
10
Scoateți raftul superior de pe grătar.
11
Așezați coșul de fum pe grătarul inferior. Ziar ușor și lăsați cărbunele să ardă până când cenușa devine gri, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Deschideți 1 orificiu pentru grătar inferior. Întoarceți cărbunele fierbinte pe 1 parte a raftului inferior. Folosind spatula metalică, întindeți cărbune pentru a acoperi aproximativ 1/3 din raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Scoateți 1 cană de așchii de lemn din bere și scurgeți (păstrați chipsurile rămase în bere). Împrăștiați așchii scurse peste cărbuni (evitați să folosiți prea multe așchii umede, care pot stinge focul). Umpleți tigaia cu folie pe jumătate cu apă și așezați-o vizavi de cărbuni pe grătarul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Așezați grătarul superior pe grătar. Aranjați coastele pe grătarul superior deasupra tăvii de pâine. Acoperiți grătarul cu capac, poziționând aerisirea superioară direct peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Așezați tulpina termometrului pentru bomboane prin orificiul superior, cu ecartament la exterior și vârful lângă coaste (termometrul nu trebuie să atingă carnea sau grătarul); lăsați la loc în timpul gătitului. Verificați temperatura după 5 minute. Utilizați orificiile de ventilație de sus și de jos pentru a menține temperatura între 275 și 325 F, deschiderea orificiilor de ventilație mai largi pentru a crește căldura și închiderea pentru a reduce căldura. Lăsați orice alte orificii închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
16
După 45 de minute, utilizați tehnica descrisă mai devreme pentru a aprinde încă 15 brichete de cărbune în același set de coș de cărbune pe suprafața neinflamabilă.
17
Când temperatura grătarului scade sub 275 F, folosiți mănuși de cuptor pentru a ridica raftul superior cu nervuri; așezați raftul cu nervuri pe suprafața rezistentă la căldură. Folosind clești, adăugați cărbune gri fierbinte de la Coș la raftul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
CleșteClește
18
Scurgeți 1 cană rămasă așchii de lemn; se presară peste cărbune. Repoziționați raftul superior pe grătar, așezând coaste deasupra tăvii de pâine. Acoperiți cu capac. Grătiți până când coastele sunt foarte fragede și carnea se îndepărtează de oase, cu aproximativ 45 de minute mai mult, perindând cu 3/4 cană sos de grătar Bourbon ultimele 15 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
19
Transferați coastele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
20
Periați cu 3/4 cană mai mult sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
21
Serviți, trecând sosul rămas separat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Avanpostul Howell Mountain Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista