Coaste de porc cu sos picant

Coaste de porc din spate cu sos picant de scufundare este un fără gluten și fără lactate farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de oregano, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Keawe la gratar Baby spate coaste cu Kona cafea Bbq grill-ul și sos de scufundare, Coaste De Porc Picante Pentru Copii, și Coaste din spate la grătar pentru bebeluși cu sos picant de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați coastele peste tot cu freca și frecați bine cu mâinile. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră, până peste noapte.
Asigurați-vă că rafturile grătarului sunt setate astfel încât să fie la 6 inci deasupra focului. Preîncălziți grătarul la înălțime. Când grătarul este fierbinte, opriți 1 parte sau împingeți cărbunii pe 1 parte.
Așezați coastele, cu partea mai grasă în jos, pe partea mai rece a grătarului și închideți capacul. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 20 de minute.Întoarceți coastele și continuați să gătiți până când oasele se mișcă ușor atunci când sunt răsucite, aproximativ 1 1/2 ore, întorcându-se la fiecare 20 de minute.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Faceți sosul picant de scufundare: într-un castron mic, combinați oțetul, mierea, jalapeno, oregano și sarea și bateți bine.
Se toarnă într-un castron decorativ.
Feliați coastele în dimensiunea dorită și serviți cu sosul picant de scufundare.
Se amestecă toate ingredientele împreună și se amestecă bine.