Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză

Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză
Tex-Mex coaste de miel prăjite cu crupe de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, oțet de vin roșu, pudră de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, usturoiul, pudra de chile, chimenul, piperul, 1/2 linguriță de cayenne și 2 lingurițe de sare într-un castron mic. Se usucă mielul și se freacă peste tot cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați mielul într-o pungă mare de plastic sigilabilă și o pungă de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Aduceți mielul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați mielul într-o tigaie grea de 17 x 12 inci și acoperiți bine tigaia cu folie, apoi coaceți 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Între timp, amestecați marmelada, oțetul și restul de 1/2 linguriță de cayenne și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță grea de 1 litru și aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Aruncați folia din miel și turnați cu grijă și aruncați grăsimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Periați mielul cu puțină glazură de marmeladă și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute (folosiți toată glazura) și întorcând rafturile la fiecare 20 de minute, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MielMiel
9
Tăiați rafturile în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
1
Bateți împreună apă, grâu și sare într-o cratiță grea de 2 litri și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile.
3
Serviți crupe cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
CoasteCoaste
1
Coastele pot fi marinate până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista