Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză

Tex-Mex coaste de miel prăjite cu crupe de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, oțet de vin roșu, pudră de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul, usturoiul, pudra de chile, chimenul, piperul, 1/2 linguriță de cayenne și 2 lingurițe de sare într-un castron mic. Se usucă mielul și se freacă peste tot cu amestec de condimente.
Transferați mielul într-o pungă mare de plastic sigilabilă și o pungă de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați mielul, răcit, cel puțin 8 ore.
Aduceți mielul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați mielul într-o tigaie grea de 17 x 12 inci și acoperiți bine tigaia cu folie, apoi coaceți 1 1/4 ore.
Între timp, amestecați marmelada, oțetul și restul de 1/2 linguriță de cayenne și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță grea de 1 litru și aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Aruncați folia din miel și turnați cu grijă și aruncați grăsimea din tigaie.
Periați mielul cu puțină glazură de marmeladă și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute (folosiți toată glazura) și întorcând rafturile la fiecare 20 de minute, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Tăiați rafturile în coaste individuale.
Bateți împreună apă, grâu și sare într-o cratiță grea de 2 litri și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile.
Coastele pot fi marinate până la 2 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.