Coaste Cu Spate Uscat

Coaste Cu Spate Uscat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele cu spate uscat. Această rețetă face 4 porții cu 672 calorii, 66g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bebelușul, usturoiul, ardeiul cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaste din spate pentru bebeluși frecate cu ierburi, Coaste de spate afumate cu ardei și Ancho-frecat, și Memphis Coaste Spate Frecate Uscat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, zahărul brun, pudra de chili, cayenne, 2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper negru. Frecați coastele și lăsați să stea 10 minute. Între timp, încălziți grătarul la mediu. Grătiți coastele, acoperite, rotind ocazional, până când sunt fierte, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista